top of page
  • Foto van schrijverAlice Faber

Brighton is the place for me....


Ik kom al jaren in Brighton. Toen ik begin 20 was verbleef ik er tijdens een fietsvakantie. Met mijn gayfriends bezocht ik de Pride. Ik ging op 'bedevaartsreis" naar het Monk's House in Rodmell, het huis waar Virginia Woolf woonde met haar geliefde Leonard. Met mijn gezin en vriendinnen logeerde ik jaren later in een bed and breakfast in Kemptown in een kamer met uitzicht op zee. We deden vooral dingen die dochters leuk vonden: shoppen en naar de Pier. Maar we bezochten ook de Royal Pavillion en pakten we de bus naar Beachy Head. Ik bezocht het jaarlijkse theaterfestival en afgelopen zomer was ik er opnieuw. Mijn vriendin Helen woont er al haar leven lang en sleept me mee naar een jazzclub, trakteert me op de lekkerste Fish and Chips en neemt me mee uphill voor prachtige wandelingen in de countryside. Op mijn huurfietsje reed ik naar Hove, want daar was ik ook erg nieuwsgierig naar. Maar het leukst is gewoon de fotocamera omhangen en de straat op gaan. Brighton stikt van de fotogenieke personages op straat.

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page