top of page

Alice reist mee als reporter

Wil je graag een verslag van jouw reis om nieuwe klanten enthousiast te maken?

 

Een fotoreportage voor op je website?

Een vlog als teaser? Misschien is Alice dan het juiste gezelschap.

Plannenmakerij

Alice zoekt nog de juiste partners om haar reis door Engeland te kunnen ondernemen.

Lees hier haar plan.

 

Misschien past het in jullie tijdschrift, vakblad of nieuwsbrief. Wanneer Alice voldoende opdrachtgevers heeft vertrekt ze!

Waar gaat de volgende reis naartoe?

Wil je Alice op de voet volgen?

De eerst volgende reis gaat naar Estland. Alice gaat een verslag maken van een handwerkreis en locals ter plaatse ontmoeten die traditionele ambachten levend houden. Dat moet kleurrijke plaatjes en verhalen opleveren!

>>> Blomsterstuga

"je verplaatsen is het begin van een nieuw verhaal...."

Even voorstellen

Korte Bio:

Alice Faber (55) is zelfstandig onderneemster, theatermaakster, columnist en houdt van het Noorden. Na 2 pittige jaren als mantelzorgster ( ze zorgde voor haar ouders) is er weer ruimte in haar leven voor nieuw avontuur. Haar dochter van 20 studeert in Amsterdam en zelf volgt Alice een opleiding bij de School of Life.

 

Onlangs haalde ze haar diploma als reisjournalist, dus staat niets haar meer in de weg. Alice is geëngageerd, nuchter, fotografeert en houdt van wandelen in de natuur. Het liefst met haar hond, maar die dwingt haar tot slowwalking. Haar Ierse Terriër is hoog bejaard.

 

Mijmeren, reflecteren, je innerlijke kompas volgen, genieten van de stilte en verdwalen; dat brengt balans in haar drukke bestaan.

Alice faber

PC312748.jpg
bottom of page